Чавдар Гочев "Charlie" (Варна, 1976)

Чавдар Гочев "Charlie" (Варна, 1976)

Главен изпълнителен директор / Музикант / Композитор

Основател в MOGO Music, Чавдар е утвърден и търсен китарист, композитор и аранжор, който владее класически, джаз и поп стилове. Той е организатор на музикални събития и концерти в различни жанрове на музиката, най-вече горещото ново допълнение към варненската сцена – MJam -джем сешън всеки понеделник вечер с професионални местни музиканти, в най-популярните клубове. Партньор и изпълнител в основните събития в културния календар на Варна и България. Чавдар е свирил с фънк групата Акага, както и с Trip Collective. Наскоро е създал и записал проекта „Zenith“, колекция от оригинални композиции. В съчетание с дълбока мотивация, очертаваща крайните цели, Чавдар се стреми да създава, развива и популяризира оригинална музика и изпълнява дейности във Варна и цяла България.

Цветан Момчилов (Варна, 1981)

Цветан Момчилов (Варна, 1981)

Главен изпълнителен директор / Музикант / Композитор

Цветан Момчилов е валдхорнист, пианист и композитор в областта на класическата и джазовата музика. Неговата международна кариера включва изяви в САЩ, Италия, Испания, Германия, Швейцария, Сърбия както и в България. Свирил е в Софийска Филхармония, Оркестъра на Българско Национално Радио, Националната Опера, Русенска Опера, Варненска Опера, Сaмървил Оркестра (САЩ). В сферата на джаза, той е пианист в група JazzProfilactica и е свирил с Деан Боуман, вокал (САЩ), Александрина Симеон, вокал (Германия), Димитър Семов, барабани и др. Той е и съосновател заедно с китариста Чавдар Гочев на Monday Jam – серия от джаз сешъни и концерти в гр. Варна и страната. Преподавател е в Национално Училище по Изкуствата “ Добри Христов”, гр Варна, и е основател и преподавател на музикална школа „Бекар“ гр. Варна, както и съосновател на варненският независим издател Мого Мюзик. В студиото, Цветан се изявява като аранжьор, тонрежисьор, и координатор на студийните дейности

Хуан Руа (Виго, Испания, 1979 г.)

Хуан Руа (Виго, Испания, 1979 г.)

Главен изпълнителен директор / Звуков инженер / Композитор / Музикант

Тонрежисьор и продуцент на музика, с повече от 20 години стаж. През годините записва, миксира, аранжира и изготвя мастеринг на много известни артисти като Plácido Domingo, Bebe, Beth, Estrella Morente, Joan Valent, Melendi, Nacho Mastretta, Kannon, Lagartija Nick, José Mercé, Juan Rivas, Niños Mutantes, Орлин Горанов, Нелко Коларов, Иван Кръстев, Ицко Финзи, Tarsem Singh, José Luis Cuerda … и много други.

Композитор на авторска музика и звуков дизайнер за видео игри, както и за телевизионни предавания, рекламни радио спотовете и филмова музика. Работил е с  звукозаписните компании EMI, Warner, Sony. Художествен директор в студио “EstudioUno” в Мадрид.

Лична уеб страница: www.dela-rua.com